Even voorstellen: Stef

In de vorige nieuwsbrief kwam Roel aan het woord. Roel geeft deze keer het stokje door aan zijn werkplaatscollega Stef Doomen. 

 

Zaterdaghulp en stage

“Tijdens mijn vierjarige opleiding Technisch specialist heb ik stage gelopen bij Reijrink. Ik ben destijds gewoon naar binnen gelopen… Ik werkte er eerst alle zaterdagen en in de vakanties. Na mijn opleiding ongeveer zes jaar geleden, ben ik in dienst gekomen en niet meer weggegaan.”

APK Keurmeester

“Inmiddels ben ik naast technisch specialist ook APK keurmeester. Ik doe alle voorkomende werkzaamheden in de werkplaats. Die diversiteit is het leuke van dit vak. Grote klussen zoals een motor verwisselen, een ingewikkelde storing oplossen, distributieriem vervangen etc doe ik graag. Daar kan ik mij lekker in vastbijten.. Geeft veel voldoening om een zware klus af te ronden en een tevreden klant naar huis te zien rijden.”

Begeleiding

“Als de tijd het toe laat mag ik heel graag leerling monteurs begeleiden. Ik begeleid Thomas met veel plezier. We hebben een leuk jong team en kunnen goed met elkaar door een deur. Dat werkt natuurlijk fijn! Alle monteurs plannen, soms samen met Roel, hun eigen werk in. De grotere klussen doen Dennis, Roel of ik meestal. Alles is bespreekbaar en we vullen elkaar goed aan.”

Eigen klanten

“Iedere monteur heeft zijn eigen klanten. De historie staat natuurlijk in de computer, dus altijd inzichtelijk wat er is uitgevoerd en door wie. Geen geheimen, transparant en open, ook voor de klant. Zo ken je vaak een auto van a tot z. Dat werkt fijn en geeft overzicht. Ik denk dat het ook prettig voor de klant is als een ‘vaste’ monteur aan zijn of haar auto sleutelt.”

Bijblijven

Elke monteur moet bijblijven in zijn vak, dat hoort er gewoon bij. “We volgen op dit moment de cursus EHV (elektrische en hybride voertuigen), zeker interessant, de rest leren we gewoon in de praktijk. Veel doen en elkaar helpen waar nodig. Dan komt het helemaal goed!”

Vrije tijd

“Mijn vrije tijd breng ik graag door met vrienden, op het terras en ik mag graag mountainbiken. Regelmatig een weekendje weg, even erop uit en last but nog least: ik rij graag op mijn Honda Fireblade. En ik rij nog steeds in mijn jongensdroom van vroeger: een Subaru Impreza… Dit is nog steeds mijn eerste auto, het onderhoud doe ik gewoon zelf.”

 

Heeft uw auto onderhoud of heeft u advies nodig? Loop eens binnen in de werkplaats, of maak een afspraak, Stef en team Reijrink helpen u graag!

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

013 - 5041817 info@autoreijrink.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 013 - 5041817

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×