Even voorstellen: Roel

Roel, weet je nog hoe het allemaal begon?

“Tja.. ik ben al 32 jaar in dienst bij Reijrink en hoor zo’n beetje bij het meubilair. Niet oneerbiedig bedoeld natuurlijk, maar ik ben hier vanaf twee jaar na de oprichting, dus heb veel meegemaakt en gezien. Door de jaren heen hebben we met elkaar een prachtig bedrijf neergezet waar we allemaal trots op zijn. Dat stralen we ook graag uit.

Stabiele factor

Ik creëer graag een veilige omgeving voor mezelf en voor anderen. Dat brengt rust in het team en de organisatie. Met een gezonde dosis humor weten de monteurs waar ze aan toe zijn. En waar we voor staan. We hebben een jong team. Leergierig en openminded. Dat werkt erg prettig.

School

Destijds ben ik vanaf de LTS autotechniek begonnen bij Reijrink. In de avonduren de monteursopleiding, 1e monteur, APK keurmeester, STEK etc… Ik heb het allemaal gedaan. Ben opgegroeid in de werkplaats bij Reijrink en voel me er meer dan thuis.

Specialisatie

Ik mag gerust zeggen dat ik een allround monteur ben. Ik hou van een uitdaging en mag graag een versnellingsbak opensplitten. Heerlijk om nog ‘echt’ bourgondisch te sleutelen en schroeven! Het ouderwetse mechanische werken. Dat is in de laatste 30 jaar wel wat anders geworden. De auto’s van tegenwoordig hebben allemaal een airco, veel elektronica en geavanceerde technieken. Je moet wel met je tijd mee, dat is een must in onze branche. De jonge garde is meer opgegroeid met computersoftware dan ik. Maar al doende leer je natuurlijk, ik leer van de jongens en zij leren van mij.

Groeien

Bij Reijrink heb ik de ruimte gekregen om te groeien, dat is prettig. Alles gaat in goed overleg. Ik werk hoofdzakelijk in de werkplaats en verdeel het werk onder de jongens. Maar ik houd ook het magazijn op orde, plaats bestellingen en maak indien nodig een factuur. En af en toe verkoop ik een auto. Natuurlijk ontvang en adviseer ik ook klanten. We hebben veel vaste – wat oudere – klanten die graag even over je schouder meekijken in de werkplaats. Dat kan hier allemaal.

Privé

Naast de aandacht voor mijn vrouw en drie zoons ben ik wel een sportief baasje. Hardlopen is naast Mountainbiken mijn passie. Daar heb ik veel voor over. Fiets vaak in de zomermaanden een MTB marathon en ben regelmatig te vinden op de mountainbiketrack die ik in overleg met de Gemeente mocht aanleggen.

Toekomst

Ons werk is nooit saai, elke dag is anders, je weet nooit precies wat er binnenkomt. We maken tijd voor onze klanten. En dat voelt goed. Ik hoop dit werk nog een lang te mogen doen bij Reijrink! Er zijn altijd uitdagingen genoeg…”

 

Nog vragen aan Roel? Of wilt u een afspraak maken? Online of telefonisch (013 – 5041817), team Reijrink staat voor u klaar.

 

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

013 - 5041817 info@autoreijrink.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 013 - 5041817

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×