Even voorstellen: Dennis

Dennis Kluijtmans, onze allrounder! Sinds de overname van Garage de Kort werkt Dennis op donderdag en vrijdag in Nieuwkuijk. De rest van de week is hij te vinden in ons bedrijf in Diessen. We stellen hem graag even voor!

 

Vliegende keep

“Flexibel moet je zijn in dit vak en dat ben ik. Met veel plezier werk ik op twee vestigingen. De dagen vliegen voorbij. Mijn nieuwe functie als ‘vliegende keep’ past mij als een jas.

13,5 jaar in dienst

13,5 jaar geleden kwam ik in dienst als monteur bij Reijrink. Ik ben een Toyota-man in hart en nieren. Een Toyota heeft voor mij geen geheimen meer. Ik werk ook met plezier aan alle andere merken auto’s. Geen dag is hetzelfde. Dat geeft veel voldoening.

 

Dagindeling

Ik ben technisch specialist en APK keurmeester. In Diessen ben ik hoofdzakelijk bezig in de werkplaats. Incidenteel kun je mij vinden in de showroom, indien Jurgen in Nieuwkuijk aan het werk is. De dag begint met koffie en met het doornemen van afspraken en werkzaamheden. Roel zet de rest van de mannen aan het werk. Ook plan ik afspraken in met klanten en maak facturen. Je weet nooit precies wat je te wachten staat. We houden altijd ruimte in de planning voor calamiteiten.

Up-to-date

Het is een must om bij te blijven in je vak. De automotive wereld verandert continu. Daarom volgen we samen met het team een paar keer per jaar technische trainingen via het Tech360 opleidingsplan, waar de nieuwste technieken aan bod komen. Je leert elke keer weer bij.

 

Switchen

Heerlijk om te switchen tussen twee bedrijven. Het werken in twee bedrijven geeft net dat beetje extra spanning. Daar voel ik mij heel goed bij. Je weet nooit wat de dag je brengt. De klanten zijn erg tevreden, daar doe je het voor. We hebben veel vaste klanten die we al jaren kennen, daar bouw je dan toch wel een band mee op. No nonsens, gewoon eerlijk je werk doen, dat werkt altijd het beste!

Samen

Ik voel me erg thuis bij team Reijrink. We doen alles in goed overleg. De klanten weten precies waar ze aan toe zijn. Korte lijnen, duidelijk zijn en altijd zoeken naar de beste oplossing. Daar staan we voor, iedere dag opnieuw!

 

Privé

Ook privé ben ik autoliefhebber. Ik koop graag een ‘ouder’ type Toyota of ander merk, laatst nog een Audi en Subaru. Die knap ik op voor de verkoop en daar koop ik dan weer een andere Toyota of ander merk van. Ik merk dat het in- en verkopen van auto’s ook erg leuk is om te doen.

 

Toekomst

Ik doe wat ik het liefste doe. Ik heb hier mijn draai helemaal gevonden als vliegende keep en ben nog lang niet van plan iets anders te gaan doen!”

 

Nog vragen? Of wilt u een afspraak maken voor onderhoud of reparatie? Team Reijrink en Dennis staan voor u klaar!

 

Contact

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

013 - 5041817 info@autoreijrink.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 013 - 5041817

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×