Even voorstellen: Bart

 

Bart Schijvens is de jongste en welkome aanvulling binnen Team Reijrink. We stellen hem graag aan u voor. Wat houdt hem bezig en waar kan je hem voor wakker maken? U leest het hier!

 

Stage

Via mijn ouders kende ik Carlo al een tijdje. Tijdens mijn opleiding mocht ik stage lopen bij team Reijrink. Een fijne ervaring, ik heb er heel veel geleerd. Gelukkig kon ik na mijn stage blijven. Heel fijn, ik voel me hier echt thuis. Dit jaar rond ik mijn opleiding af en ben ik technisch specialist. Graag wil ik nog verder leren voor APK keurmeester. Tevens staan er nog diverse interne cursussen op het programma. Je raakt nooit uitgeleerd in dit vak.

 

Lekker sleutelen

Laat mij maar sleutelen, dat is het liefste wat ik doe. Je mag mij altijd wakker maken voor een grote reparatie, het vervangen van een koppeling of een motorrevisie… Ook mag ik graag onderhoud plegen aan bedrijfswagens. Ik werk geheel zelfstandig, af en toe onder het toeziend oog van Roel. Dat is erg prettig, je staat er nooit alleen voor. We zijn een (h)echt team en zorgen samen dat het voor elkaar komt.

 

Dagindeling

We zijn er al voor achten, drinken koffie en gaan dan volgens planning aan het werk. Roel en of Jurgen verdelen meestal het werk. Bij complexe storingen kijkt hij of Jurgen vaak nog even mee. Hun geduld en uitleg waardeer ik zeer. Ze geven mij echt het steuntje in de rug, dat ik soms nog nodig heb.

 

Geen broekie

Ze zien me hier niet als broekie, maar als volwaardig lid van het team. Dat doet veel met je zelfvertrouwen. We kunnen het heel goed met elkaar vinden, het voelt bijna als familie. We hebben allemaal hetzelfde doel; service verlenen! Ik word blij als een klant tevreden is en met een goed gevoel de weg op rijdt. Daar doe je het voor, elke dag opnieuw!

 

Hotel mama en toekomst

Ik woon nog lekker thuis bij mijn ouders. Heerlijk! Ik ben vrij om te gaan en staan waar ik wil. Samen met onze grote vriendengroep gaan we geregeld stappen, of kijken we in een café naar een voetbalwedstrijd. Natuurlijk hebben we voor het WK een poule gemaakt, altijd leuk. Bij team Reijrink ben ik nog lang niet uitgeleerd, ik ga iedere dag met plezier naar mijn werk en bouw hier veel ervaring op. Zowel qua werk als privé ben ik dik tevreden!

 

 

Heeft uw auto onderhoud of een grote reparatie nodig? Op Bart en team Reijrink kunt u altijd rekenen!

 

Contact

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

013 - 5041817 info@autoreijrink.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 013 - 5041817

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×