vervolg-paginaslider-Reijrink vervolg-paginaslider-Reijrink5 vervogslider_Yaris_voorzijde vervolg-paginaslider-Reijrink3 vervogslider_Prius_Prime_2017 vervolg-paginaslider-Reijrink2 vervolg-paginaslider-Reijrink4 vervogslider_Toyota2017_modellen

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

Wegenkaart 1

Een belangrijke voorwaarde voor het slagen van de zelfrijdende auto, is de beschikbaarheid van zeer accurate en actuele wegenkaarten.

Toyota introduceert een systeem dat auto's zelf de informatie hiervoor laat aandragen.

 

Je kent ze vast wel, de auto's die namens Google Streetview met een 3D-camera op het dak door de straat rijden, en telkens even stoppen om een foto van de omgeving te maken. Kijk je later eens op de bewuste straatjes-website, dan ziet het beeld er vaak verouderd uit. Want waar is nu de verkeersdrempel die laatst is aangelegd? En waarom zien we die wegafzetting niet? Tja, de foto's worden maar af en toe ververst, zodat het totaalbeeld soms ongewild achter de feiten aanloopt.

 Wegenkaart 2

New Map Generation
Toyota introduceert in januari op de Consumer Electronics Show in Las Vegas een oplossing voor het hierboven beschreven probleem. Het heet New Map Generation. Een leuke naam, vanwege de dubbele betekenis: het gaat hier niet alleen om de nieuwe generatie autokaarten, maar ook om een nieuwe manier om kaarten mee te genereren. Kort gezegd komt het erop neer dat kleine camera's in toekomstige Toyota's voortdurend de wegen filmen waarop de auto rijdt. De beelden worden real time verzonden naar een database, die in staat is om van elk stukje weg waarover het informatie ontvangt een perfecte en hoogst actuele wegenkaart te fabriceren.

Wegenkaart 3

 Marge vijf centimeter

Wanneer een Toyota tijdens zijn rit van A naar B een nieuwe verkeerssituatie tegenkomt, moet dat - door tussenkomst van de database - enkele momenten later al bekend zijn bij de eerstvolgende Toyota die op het zelfde wegvak onderweg is. Het zal straks allemaal razendsnel gaan en met een nauwkeurigheid die aan het ongelooflijke grenst: de foutmarge die het systeem hanteert bedraagt slechts vijf centimeter. Aan de andere kant is dit ook niet zo verwonderlijk: hoe meer auto's er immers met dit systeem gaan rondrijden, des te eenduidiger wordt de input voor de database. Het nieuwe systeem lijkt de zelfrijdende auto's weer een stapje dichterbij te halen. Toyota denkt aan het invoeren van New Map Generation per 2020.

Wegenkaart 4

 

Actueel

Wij zijn aangesloten bij de

bovag-aangesloten-zijbalk  

logoBCS

logo liggend 2 

vetos logo

 

 

 

 

wel eens gedacht aan interieur cleaning? in combinatie met een poetsbeurt heeft u een bijna nieuwe auto...

Lees meer

auto reijrink

Julianastraat 53
Diessen

Tel: 013-5041817

info@autoreijrink.nl

Openingstijden

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-facebook     icon twitter

footer-voordelig-veilig

vetos wintercheck met vinkje

footer-service-op-maat

Waarom VETOS?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

VETOS nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres: