vervolg-paginaslider-Reijrink vervolg-paginaslider-Reijrink5 vervogslider_Yaris_voorzijde vervolg-paginaslider-Reijrink3 vervogslider_Prius_Prime_2017 vervolg-paginaslider-Reijrink2 vervolg-paginaslider-Reijrink4 vervogslider_Toyota2017_modellen

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

27 06 2017 1aHet aardige van science fiction films is de eindeloze fantasie die je erin kunt toepassen. Lexus doet daaraan van harte mee door voor het ontwerp te tekenen van de SKYJET, het voertuig waarmee de hoofdrolspeler van de nieuwe film Valerian door het heelal jaagt. 

27 06 2017 2

‘Valerian and the City of a Thousand Planets’ is de volledige naam van de door Luc Besson geregisseerde film die op 21 juli in première gaat. In de film verplaatst hoofdpersonage Valerian, gespeeld door Dane DeHaan, zich met dit pijlsnelle ruimteschip, dat Lexus heeft ontwikkeld. Deze SKYJET is ook een echte Lexus, compleet met het bekende merklogo op de neus en ‘verkrijgbaar vanaf 2740’. Dat is een toekomstvisie waaraan geen enkele concept car kan tippen!

27 06 2017 3

Eénpersoons
De SKYJET ziet er fantastisch uit. Als dit de toekomst is van onze intergalactische reislust, dan zou je er direct voor tekenen. Denk vooral aan supersonische snelheden, waarschijnlijk van een onvoorstelbaar hoog niveau. De acceleratie is, zoals de trailers van de film laten zien, duizelingwekkend - iets waar Valerian natuurlijk geen enkele last van heeft. Tja, je bent superheld of je bent het niet. Als enige nadeel kun je aantekenen dat de SKYJET - voor zover we nu weten - slechts plaats biedt aan één inzittende. Lexus kennende brengt het te zijner tijd wel een extra stoere SUV-versie, waarin een heel gezin kan plaatsnemen. We rekenen ook op veel luxe, stijl en comfort voor alle passagiers. Lexus zegt zich vooral te hebben gericht op de intuïtieve bediening en dat dat geldt voor al hun modellen, van CT 200h tot SKYJET.

27 06 2017 4a

Ravian
De SKYJET heeft onder meer de kenmerkende Lexus-grille, terwijl de koplampen lijken op die van de Lexus LC coupe. De aandrijving is met een brandstofcel, die als een handzame capsule in de SKYJET wordt geprikt. Ging het nu maar alvast zo gemakkelijk! Die film is gebaseerd op de Franse strip ‘Valérian and Laureline’, die startte in 1968. In Nederland was de strip bekend onder de naam Ravian. De nu uitgebrachte film volgt het verhaal uit ‘De ambassadeur der schaduwen’ van 1975.

Actueel

Wij zijn aangesloten bij de

bovag-aangesloten-zijbalk  

logoBCS

logo liggend 2 

vetos logo

 

 

 

 

wel eens gedacht aan interieur cleaning? in combinatie met een poetsbeurt heeft u een bijna nieuwe auto...

Lees meer

auto reijrink

Julianastraat 53
Diessen

Tel: 013-5041817

info@autoreijrink.nl

Openingstijden

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-facebook     icon twitter

footer-voordelig-veilig

vetos wintercheck met vinkje

footer-service-op-maat

Waarom VETOS?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

VETOS nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres: