vervolg-paginaslider-Reijrink vervolg-paginaslider-Reijrink5 vervogslider_Yaris_voorzijde vervolg-paginaslider-Reijrink3 vervogslider_Prius_Prime_2017 vervolg-paginaslider-Reijrink2 vervolg-paginaslider-Reijrink4 vervogslider_Toyota2017_modellen

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

ToyotaC HR 1aDe belangrijkste autotentoonstelling van het jaar, de Salon van Genève, is nog tot en met 13 maart het toneel van de wereldpremière van de geheel nieuwe en innovatieve Toyota C-HR.

Deze opvallende crossover komt al eind dit jaar op de Nederlandse markt.

ToyotaC HR 2a

Lef met de Toyota C-HR
Toyota toont ongekend veel lef met de C-HR, een auto die voor hoge verkoopaantallen moet gaan zorgen. De auto is allesbehalve dertien-in-een-dozijn, maar juist een doordachte crossover die een avontuurlijk uiterlijk volgens Toyota combineert met veel rijplezier. De grootste autoproducent ter wereld levert voor die stelling op voorhand het bewijs aan: een fabrieksteam zal met de auto deelnemen aan de loodzware 24 uurs-race op de Nürburgring, het meest uitdagende circuit ter wereld.

ToyotaC HR 3a

Coupé-jas
De Toyota C-HR is als gezegd een crossover, omdat het model de eigenschappen combineert van een SUV, een hatchback en een coupé. Van eerstgenoemde heeft hij zijn robuuste voorkomen en de kloeke wielen en banden, terwijl we de hatchback-eigenschappen herkennen in de handige configuratie van vier ruime portieren en een grote achterklep. Tegelijkertijd is het de ontwerpers gelukt om het geheel een dynamische en sportieve coupé-jas aan te trekken. Succes is daarbij verzekerd, want een automodel als dit staat zeer sterk in de belangstelling, zowel in de Verenigde Staten als Europa.

ToyotaC HR 4a

Ook 4WD
De techniek van de Toyota C-HR is overgenomen van de Auris en Prius. Er is keuze uit een 1,2-liter viercilinder turbomotor van 115 pk met een handgeschakelde zesbak of een CVT-automaat; laatstgenoemde versie is optioneel leverbaar met vierwielaandrijving. De handgeschakelde versie heeft voorwielaandrijving en dat geldt ook voor de hybride-uitvoering. De hybride C-HR heeft de aandrijflijn van de Prius, dus de 1,8-liter viercilinder in combinatie met een elektromotor en een gecombineerd vermogen van 122 pk. Toyota zegt dat de rijbeleving bij de C-HR veel sterker op sportiviteit is gericht dan bij de Prius.

ToyotaC HR 5a

Standaard Safety Sense
Sowieso is de informatie van Toyota over de C-HR doorspekt met de termen 'sportiviteit' en 'beleving', die onder meer worden nagestreefd door een lage zitpositie, veel stuurprecisie en een laag zwaartepunt. Toyota's mooie en veelomvattende veiligheidssysteem Safety Sense (botspreventie, verkeersbordherkenning, voetgangersdetectie en meer) wordt standaard meegeleverd; wat dit betreft is de C-HR dus helemaal bij de tijd.

 

Actueel

Wij zijn aangesloten bij de

bovag-aangesloten-zijbalk  

logoBCS

logo liggend 2 

vetos logo

 

 

 

 

wel eens gedacht aan interieur cleaning? in combinatie met een poetsbeurt heeft u een bijna nieuwe auto...

Lees meer

auto reijrink

Julianastraat 53
Diessen

Tel: 013-5041817

info@autoreijrink.nl

Openingstijden

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-facebook     icon twitter

footer-voordelig-veilig

VETOS Airco Check met vinkje

footer-service-op-maat

Waarom VETOS?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

VETOS nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.